Regulament Forum

In jos

Regulament Forum

Mesaj Scris de [GA]Emesty la data de Vin Aug 17, 2012 3:00 am

Regulamentul Forumului Metin2SP - Zafyra.

- Toti userii accepta odata cu inregistrarea pe acest forum urmatorul set de reguli. Echipa forumului isi rezerva dreptul de a atentiona, cenzura si bana userii care incalca urmatoarele reguli.


- Este permis sa-ti inregistrezi si sa folosesti doar un cont pe forum. Inregistrarea si folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului (SGA/GA) trebuie sa fie informata, fara exceptii, daca doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelasi IP. Nefacand acest lucru duce la un ban permanent al ambelor conturi.

- Dupa primirea celui de-al 6-lea avertisment, un cont poate fi banat cel putin 7 zile. In cazuri extreme, chiar mai mult. In cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina sa se inregistreze cu un al doilea cont. Un cont risca sa fie banat permanent daca userul primeste din nou avertismente dupa ce acesta a fost deblocat.

- In cazuri extreme, ce vor fi atent studiate, membri pot lua de asemenea ban atat in joc cat si pe chat. Acelasi lucru se va aplica si viceversa.
- Regulile se aplica pentru mesajele de pe forum si mesajele private (PM).

Atitudinea pe forum :

- Pentru a garanta o atmosfera relaxanta intre toti participantii forumului sunt necesare cerinte minime de conduita.
- Sunt interzise posturile cu continut sau linkuri de tip pornografic, politica extremista, material imoral si ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez
- De asemenea este interzis sa postezi continuturi care au copyright.
- Nu este permisa postarea de orice fel de discutie personala si privata, fara consimtamantul tuturor partilor implicate.
- Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat timp de 60 de minute dupa ce acest termen expira si postati in continuarea primului post fara ca un alt utilizator al forumului sa o faca se va considera "Postare Dubla" si va fi sanctionat ca atare.

- Nu este permisa postarea de continuturi care nu corespund cu tema topicului/sectiunii si nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment. Exceptie postarile din sectiunea Spam. Acestea includ posturile care doar avertizeaza nerespectarea unei reguli.

- Spamul cu emoticons sau imagini nu este permisa deoarece acestea pot ingreuna incarcarea calculatorului persoanelor. Imaginile sau postarile care depasesc limitele regulamentare (exemplu : un membru trebuie sa se deplaseze vertical si/sau orizontal pentru a putea citi tot acel post) nu sunt permise. Se admit un numar maxim de 4 emoticoane/post.
- Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post, dar acestea nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
Height: 600 pixeli
Width: 600 pixeli
Si marimea de 200 kb fiecare.
- Totodata numarul maxim admis de imagini este 5, daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog folositi link extern.

- Continuturile, linkurile, nume de membrii etc. cu unicul obiectiv de a deranja sau insulta alti membrii ai forumului sunt interzise in aceasta comunitate. Acelasi lucru se aplica si in postarile/mesajele care au ca obiectiv sa aprinda ceilalti membrii pentru a deranja si/sau insulta.

- Nu este permis sa folosesti un limbaj neadecvat si/sau insulte.

- Nu este permis ingrosarea scrisului,colorarea, doar membri stafful-ui au dreptu-l de a face .

- Nu este permisa postarea in numele unuia dintre membrii care au fost banati. Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata cu o avertizare. Impartirea contului cu un membru banat duce la un ban permanent pe ambele conturi.

- Este interzisa impersonarea unui membru din echipa. Aceasta include nume, avatar, semnatura, etc. Acest lucru duce la o avertizare, iar in cazuri extreme poate duce la un ban pe forum , joc , mirc.

- Este interzisa abuzarea de butonul Report.

- Nu este permisa discutarea unui ban (forum, joc sau chat) pe forum. Pentru asta trebuie sa intri in contact, utilizand E-Mailul sau Mesajele Private(PM), cu Game Masterul sau Moderatorul implicat sau cu un superior de-al lui.

Semnaturi si avatare:

Imaginile din semnatura nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
- Inaltime: 100 pixeli
- Lungime: 500 pixeli
sau
- Inaltime: 150 pixeli
- Lungime: 450 pixeli

- Marimea in ambele cazuri nu trebuie sa depaseasca 100 kb.

- Puteti folosi la semnatura si texte in limba engleza, atat timp cat nu sunt cuvinte vulgare sau obscene.


Echipa forumului si Responsabilitatile membrilor:

- Fiecare participant al forumului are datoria de a respecta Regulamentul acestuia. Daca te simti avertizat pe nedrept, prima data contacteaza Moderatorul care ti-a dat avertismentul. In cazuri extreme ai dreptul de a vorbi cu Board Administratorul. Ultimul cuvant il au Board Administratorii.

- Urmeaza aceeasi procedura si daca un topic de-al tau este inchis. Va rugam sa nu deschideti mai multe thread-uri cu aceeasi tema si incercati sa folositi butonul search.

- Acumularea de avertismente duce la un ban temporar pe forum. Fiecare caz va fi analizat individual. Inregistrarea unui alt cont in timpul suspendarii va fi sanctionata cu un ban permanent. In cazuri extreme un membru poate fi sanctionat cu un ban fara sa mai primeasca avertismente.

Note:

Administratorii forumului au dreptul de a bana (semnaturi si membri), sau schimba numele membrilor si/sau titlurile personalizate.
- Plangerile asupra unui MOD se duc catre GA.
- Plangerile asupra unui GA se duc catre SGA.

IMPORTANT !!!

Vanzarea de conturi prin intermediul forumului si/sau a jocului este interzisa . Cei ce vor deschide topicuri cu vanzari de conturi sau schimb de conturi /iteme pe alt metin vor primi warn . La 3 warn-uri acumulate pentru vanzare/schimb de conturi utilizatorul forumului va primi ban 3 zile in joc .
avatar
[GA]Emesty
Admin

Mesaje : 24
Puncte : 97
Reputatie : 14
Data de inscriere : 28/06/2012
Varsta : 25
Localizare : Braila

http://metin2sp.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum